Choose language:

English German Bulgarian

Forum

Tipster ranking

March
1 TEODORIUS 875.00 85.37%
2 Shefa 786.00 49.12%
3 Claude 701.00 26.45%
4 coccus 612.00 30.60%
5 petraves 518.00 17.56%
6 asenlv 490.00 19.22%

icon iconSearch 
Date Футболни прогнози - Шампион на България?
Кой ще е шампион тази година?:)

Фаворитите:

Литекс определено имат добри играчи, лесна програма, комфортна преднина, но май им липсва класа и най-вече "име", та като нищо ще изгубят точки срещу опашкарите.
ЦСКА направиха много добра селекция, подписаха с известен специалист, но пролетта винаги е бил слаб полусезон за армейците. Собствениците като че ли имат амбиции за нещо голямо и за мен именно червените са големият фаворит!
Левски - Каквито и да са, където и да се намират в таблицата, сините не бива да се отписват. Смятам обаче, че късмета от миналата година няма да ги споходи отново. Отпаднаха рано за Купата и май ще се борят за място в Европа с Локо Сф, Черноморец и Славия.
Черноморец, Локо Сф, друг - несериозни кандидатури според мен. Нямат класата, амбицията и възможностите да издържат на напрежението, да покажат постоянна форма и резултати и да се доберат до златото - остава надеждата за европейските турнири.

Е, Типстъри, фенове или не, споделяйте вашето мнение. Кой ще вдигне титлата през май тази година? :)
2010-01-28 17:05
BI_BG_Admin
Profit: 0.00%
Разбира се, че ЦСКА! Бием синичките със стабилен резултат, да ги повториме от есента, взимаме купата и гледаме към ШЛ! Този отбор има бъдеще.

Сега друг въпрос е ако Гришата си е капарирал титлата, тогава мърдане няма, ама все си мисля, че Титан тогава нямаше да се блъскат да взимат 1000 нови играчи и треньор от чужбина през паузата..
2010-01-29 15:55
zorofilia
само ЛИТЕКС оле оле оле оле:thumbup: :thumbup: :thumbup:
2010-01-30 08:02
emoedrev
Всичко е червено.. ;)
Титлта се връща на Армията, където и е мястото. Все пак най-големите ми притеснения този полусезон са свързани с Локо Сф - Генков и Камбуров наистина са атомно нападение..
2010-01-30 16:53
InBloom
Принципно съм пристрастен, явно си личи от ника, но ако трябва да погледна "отстрани" пак бих казал - ЦСКА!!!

Новият треньор е голяма сила и това вече си личи в контролите. Политехника не са никак слаб отбор, пък отнесоха тройка. Панку си бележи във всеки мач общо взето, пълна стабилярка, все едно е от 10 години в отбора и с 100+ гола. Другите нови попълнения също са мног интересни, пък дори да не са свръх класа, ще накарат другите да си поизпотят фланелките,за да додрапат до титулярното място! Конкуренцията е на 6, малко дисциплина и отборът е готов за нещо голямо!

Левски като ги гледам завалиите, ми става чак смешно. Новото им попълнение май ще се запомни с това, че падна по гъз на първата си тренировка. :lol: Разчитат на Йовов Мечо дъртия сърбин и това е гаранция за неуспех, ще драпат за да се доберат до турнирите като гледам.

Та въпросът ви не е много на място и е ясен от всякъде, по скоро пуснете една тема - ще успее ли ЦСКА да влезе в групите на ШЛ.:)
2010-02-01 17:01
red_glory
icon iconSearch 
Links Jobs Contact